en box

Nu har jag gjort en exploding box, första försöket blev sisådär med ändå blev jag nöjd. Jag har lekt med min the ultimate pro och den är så kul att använda.Jag har satt en spets runt på locket och på sidorna har jag bilder som jag har hittat här  ,jag tycker att ni skall gå till henne och titta. (man blir fast en stund)Blommorna på locket var vita från början så jag plockade fram DistressInk Aged mahoany,Minimister med vatten i,embossingsfönen,och lade ut mitt åhhh vad heter det nu då ,(ja det som man brukar ha på plåten när man bakar fast mitt är nytt)  Duttar distressen på den sprayar vatten på sedan på med blommorna torka med fönen efter fram med en textstämpel  stämpla, Jaaa nu är det bara lite stickles så det glittrar.


                                            

Här ser ni flera av de fina bilderna jag hittade (klicka på)
Och sen av med locket och vad hittar man där (ler) skall vara litet skrivit men det tar jag sen

Nå vad tycker ni skall jag göra några fler.......

Hundutställning

All min tid har gått till min hund Vito (Japansk spets )  Vi provade honom på en utställning förra helgen.
Det var många träningstimmar som gick åt (ler) Han skulle ju gå fint i ring och stå på alla fyra . När man stannar så brukar han sätta sig men det får han inte på en utställning. Och så skall det badas och borstas pälsen skall vara fin..Vi hade turen att få hjälp att ställa ut av en gullig tjej som heter Ellinor, själv hade hon oxså en jappe som gick före Vito,men hennes gick inte vidare så (tråkigt ) men tur för oss. Jag har själv problem med att gå runt pga diverse krämpor.


Här är vi på träning, det var flera med Här går vi runt för att visa oss
Och här är jag hemma visar stolt upp mina blommor

Jag blev nämligen 2:a i Öppenklass och så fick jag CK  ,det var 40 jappar där och det var första gången för mig
så nog är man väl lite stolt


Midsommar

Ursäkta mitt dåliga bloggandet . Har varit lite många saker man ska göra så uppdateringen har kommit på sista plats just nu.

Midsommar har varit och vi var och fiskade hade tur med vädret, (ler) Det finns inget som är så rofyllt som att sitta i en båt och fiska. Och så är det ju alltid kul att man får fisk oxså (ler)
Vi fick både Röding; Öring och abbore, När vi kom hem hade vi 3,5 kg rensad fisk med oss. Så nu blir det många goda fiskmiddagar.
Några bilder kommer här.                                          
Här är några fiskar                                                Här är storfiskaren (ler)Och så har vi en regnbåge som var så fin

Det är två på samma bildJa det var lite om midsommarfisket återkommer med lite hundutställning senare


Kurs igen

Torsdag före midsommar var jag på kurs igen och den handlade om embossing, och Peggy är så bra på att lära ut.
Tack Peggy det går bra även fast jag inte pratar engelska (ler)

Nu har jag inte haft tid förut med att lägga ut lite bilder på vad vi fick göra och har nog tappat bort i minnet vad vi använde
för olika tekniker. (kanske det beror på all värme vi har haft ,ler)
Här kommer det några bilder på vad vi fick lära ossHär stämplade vi med Distress Ink och så på med ett  embossingpulver som jag har glömt vad det heter ???, körde värmepistol och sedan en trasa och gnuggade ut så att det blev slät och fint.

               Här är det en närbild som går att klicka påLägger in flera bilder      En klickbar närbild

Här har jag provat  UTEE (Ultra Thick Embossing Enamel ) och det blev riktigt läckert . Det blev nästan som en liten kakelplatta. Jag kan lova att det inte var sista gången jag provade på det.
Måste nog göra en beställning snart.....
Nu har jag två  bilder kvar och detta emmosingspulver skulle jag vilja ha men har inte hittat det ännu Mitt minne har svikit mig igen Jag har tappat namnet på det skall fråga Peggy
Men det är så härligt när man stämplat och lagt på pulvret som har det en neutral färg och sen värmepistol på . Så blir det trolleri Man vet inte hur det skall bli när det klart. Vill ha...........
                                                                 


Klicka och njut

Det här var vad jag gjorde på torsdagkväll före midsommar en del bilder blev väl inte så bra ....

Jag återkommer för att visa vad jag gjorde i Midsommarhelgen inget pysslande med stämplar....

RSS 2.0