Första försöket

Nu har jag gjort ett kort och då har jag använt min "The Ultimate Pro" min  roooosa leksak. Med den kan man gör olika kortvikningar,kuvert, askar och mycket mera ....
Enligt det lilla häftet som följde med så ska den här kortvikningen kallas "Concertina" men när man googla så verkar det inte vara samma vikning????

Iallafall så blev det så här vikningen och allt ,  och jag blev nöjd med , men att dekorera det är väl si och så,men nu är det här kortet klart. Det blir väl till att öva och öva.



Så här ser kortet ut ihopvikt



Här visas insidan



Här är baksidan




Här är närbild på blomman med miniros och pärlfloss




Den här stämpeln är för härlig,gillar den sååååååå.....


Nu skall jag pyssla vidare med ett kort till en tjej som fyller år snart
Lämna gärna en kommentar så jag vet vad ni tycker om mitt försök  Ris eller Ros
Nu får ni ha en trevlig kväll

Svart och vit

Nu har jag gjort ett kort i svart och vit med lite orange. det var inte det lättaste...(ler)
Han som har fått kort har renoverat sin nyköpta lägenhet i svart ,grått och vit, och det blev ju riktigt bra, inte som vi befarade....







Blommorna blev lite mörka på det här kortet så jag lägger in en bild till



Som jag skrev tidigare så var det inte så lätt att göra ett kort till en kille och det skulle vara svart,grått,vitt och lite orange
Det som är orange är färgen på kuddarna i hans svarta soffa så lite färg hade han (hahaha)

Nu skall jag göra klart ett kort till som jag  snart har klart och där har jag lekt  med min roooosssa leksak (ler) och en till leksak min slice.

Ni får ha det bra så länge

Kurs

Jag var på kurs med Peggy på Brunkullan den här gången fick vi lära oss lite om olika tekniker. Hur skoj som helst.(ler)
Jag är väldigt stolt över mig själv . undrar ni inte varför. Joooo det är så att hela kursen med Peggy hålls på engelska, och jag tycker det går bra fast jag inte själv pratar engelska .Det blir liksom svengliska (haha) . Jag kan tala om att jag var supertrött när jag kom hem det gäller ju att hänga med i 3 timmar, och det räckte inte med det jag drömde hela natten om stämpeldynor och stämplar på engelska. Så på morgonen hade jag rätt så ont i mitt huvud det var ju många saker man skulle smälta,men nu har jag landat.....

Här kommer några kort



Här har vi stämplat med  The essential Glue pad  och efter det så hade vi en pensel och duttade i med Dekorating chalks.
Det var en rolig stämpling att göra, nöjd för att vara första gången.....




Här har vi stämplat med en fotostämpel med Distress Ink vintage photo på glossy cardsock och sedan monterad med texten "She closed her eyes and pretetended he was Brad Pitt "
Det är lättsamt att använda en roller (fast jag tog väl kanske lite för mycket, men man lär så länge man lever )
oxså rätt nöjd



Den här tycker jag var roligast att göra här har vi stämplat på ett genomskinligt ark med

The essential Glue pad trolleri syns kanske inte så bra.



Här har jag använt  Tim Holtz - Fairy Garden   stämplat på glossy cardstock, efter att trycket blivit torrt tog vi en vit krita och rita lite runt det syns några vita streck lite här och där (ler) efteråt så duttatde vi 3 olika färger med  DistressInk och svamp .

Den tyckte jag blev bäst fast jag kanske var lite för försiktig med färgerna......

Om någon som var med på kursen är inne hos mig så kan ni väl rätta mig om jag har skrivit fel någonstans är inte så lätt att få med allt (ler)
glömde en sak till vi maskade oxså.

Det var lite från mig  nu får ni ha en skön kväll
 




 


Onsdagkväll

Det är väldigt lugnt med nya kort just nu men det lossnar väl snart, Imorgon skall jag på kurs igen det är hos Brunkulla och där skall vi prova på att göra kort och samtidigt få lära oss lite  om olika färger, stämplar, papper och lite grundläggande om olika stämplingstekniker. Det är Peggy som skall lära oss och kan  sin sak (ler) och så bakar hon oxså ,sist fick vi en ljuvlig sockerkaka.
Så efter den kursen skall det väl förhoppningsvis bli lite nya kort, verkar som min inspiration har blåst bort,just nu....

Jag har även köpt en ny leksak. Ja just nu är det det för jag har inte gjort några kort ännu bara testa den  det är en The Ultimate Pro jag har köpt och efter att testa den så undrar jag varför har jag inte haft någon sånn förut.... så här ser den ut
rosa och allt ,för er som gillar rosa.











Jag har oxså fixat lite med mitt album det är framsidan . Jag hoppas ni kan ge mig några tips det känns som det fattas
något. Men vad ??????  Kom med förslag för jag behöver hjälp  själv kan jag kan inte komma på något just nu.
Här kommer det en bild







Nils Jonsson är min Morfar han hade sin fäbod uppe vid fjället första renoveringen gjordes 1951 och då var jag 1 år
mamma var där och lagade mat till ett gäng skogshuggare och på den tiden var jag såååå liten så min säng däruppe var en sockerlåda i trä, och vi var där i flera månader.
Den andra renoveringen gjordes 1969 , den tredje 2005 och nu finns det även en skogsbilväg upp så man behöver inte gå som vi fick göra tidigare och tur är det för nu är det såååå många björnar där.

Nu blev det lite av varje mest babbel. Nu hoppas jag att någon kan hjälpa mig med lite tips på albumet har ju inte gjort något sånt tidigare

Ni få ha en mysig lill lördag


RSS 2.0